All in One eTwinning Projesi

22.10.2023 83

Modern çağın sorunlarından biri olan izolasyon ve bireyselleşme birçok sorunu da beraberinde getirmektedir. Yeni neslin toplum içinde yaşama kurallarını özümseyememesiyle; şiddete eğilim, sabırsızlık, özgüven eksikliği, yaratıcı düşünememe, problem çözememe, stresle baş edememe, başlanan işi bitirememe, iletişim eksikliği, zaman yönetimi gibi pek çok sorunla karşılaşılmaktadır. Mevcut eğitim sisteminin öğrenci ve velilere yüklediği sorumluluklar, okullarda sınav odaklı çalışmalara ağırlık verilmesi, sosyal etkinliklerin yeterli ve çeşitli olmaması, çocuklara saygı, işbirliği, duygusal zeka, hoşgörü gibi birçok değerin kazandırılamaması sabır, birlik ve beraberliğin yanı sıra özgüven de toplumda sağlıklı bireylerin yetiştirilmesinde pek çok sorunun yaşanmasına neden olmaktadır. All in One eTwinning Projesi ülkemizden Kayseri ili ile Hırvatistan ve Romanya'dan okulların iş birliği ile başlamıştır. Birliğin getireceği güzellikleri çağrıştıran kelimeler öğrencilerimiz tarafından hazırlanan tanıtım panomuzda yer almıştır. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

22-10-2023