Görele Ortaokulu

Vizyon: Biz Görele Ortaokulu olarak; bütün öğrencilerimizin 21.yy şartlarına göre yetişmelerini sağlamak,milli, manevi değerlerine bağlı, yeniliğe açık, teknolojiyi kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, tutarlı, kararlı, toplumla barışık olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır

Başarılar: Yeşil Okul Projesi kapsamında Beykoz ilçesinde son 3 yıl içerisinde 2 birincilik ve 1 ikincilik elde edilmiştir.Beyaz Bayrak alınmıştır.

Saatler: İlk derse giriş 09:00´da, son ders bitimi 16:10´dadır. (Seçmeli dersler nedeniyle)
Isınma: Doğalgaz kalorifer ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: 6
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Yeşil Okul, Beslenme Dostu , Temiz Okul ve Okulumuz Hayat olsun projeline katılmaktadır.

WEB - https://beykozgoreleoo.meb.k12.tr

Adres - GÖRELE MAH. BAHRİ YAŞAR YILMAZ CAD. GÖRELE ORTA OKULU BLOK NO 19 BEYKOZ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal Öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu Görele Mahallesi Görele Köyü olarak 1940´lı yıllarda Giresun Görele´den göç eden halk tarafından kurulmuştur.

Ulaşım Okulumuza Kavacık´tan 135A otobüsleri ve Paşabahçe´den minibüslerle direk ulaşılabilir.Ayrıca Beykozdan 135G ve 135K ile Ümraniye´den 11ÇB otobüsleri yakınımızdan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı yaklaşık 20 km ve ilçe merkezine uzaklıgı 6 km dir